Home Laatste Nieuws Extra seizoen voor Nijhuis in Garderen

Extra seizoen voor Nijhuis in Garderen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: vv SEH

Hans Nijhuis blijft ook volgend seizoen de hoofdtrainer van v.v. De Veluwse Boys. De oud-prof is bezig aan zijn derde seizoen in zijn tweede periode op Sportpark De Westeneng. Nijhuis geeft aan dat chemie met de spelersgroep goed is en dat iedereen tevreden is, waardoor een vierde seizoen in Garderen logisch is.

Na de ongelukkige degradatie uit de vierde klasse van vorig seizoen speelt De Veluwse Boys dit seizoen mee om de prijzen in de vijfde klasse B. Met negentien punten uit negen wedstrijden staat de roodgele formatie uit Garderen op de derde plaats, maar qua verliespunten staat het team van trainer Nijhuis gelijk met koploper VV Hulshorst en eerste achtervolger GVC.

 

Op de website van v.v. De Veluwse Boys staat onderstaande verklaring:

Hoofdtrainer en 2e trainer blijven bij Veluwse Boys

Trainer Hans Nijhuis blijft een jaar langer bij de Veluwse Boys.
Het bestuur en de coach kwamen onlangs een contractverlenging overeen , dit tot tevredenheid van de club en  de spelersgroep.

Hans Nijhuis : We zijn allebei tevreden en als dat gevoel en de chemie met de groep goed is , zijn er geen redenen te bedenken om niet met elkaar door te gaan.

Hans gaat na een eerdere periode bij de club nu zijn vierde jaar in bij Veluwse Boys.
Veluwse boys staat op dit moment 3e in de 5e klasse-B , en bij winst in de komende inhaalwedstrijden ( 20 januari Alexandria thuis en 27 januari GVC thuis ) , komt het op gelijke hoogte met koploper Hulshorst.

Cees van de pol heeft,  na een gesprek met het bestuur ,  aangegeven ook volgend seizoen trainer te blijven bij het 2e en 3e elftal. Cees en zijn assistenten Niels van de Berg en Patrick Mouw zijn zeker belangrijk geweest in de positieve ontwikkeling die er op dit moment is bij het 2e en 3e elftal.
Ook de naam van Berry van de brink mag in dit verhaal zeker niet ontbreken.
Berry is de ‘grote’ leider van het derde elftal die op donderdag en zaterdag , in samenspraak met Cees ,  de poppetjes op de juiste plek zet.

Heren succes de komende periode bij deze geweldige club !

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl