Home Laatste Nieuws Van Rooij nieuwe trainer Asperen

Van Rooij nieuwe trainer Asperen

door Redactie
0 reacties

Het eerste elftal van V.V. Asperen zal m.i.v. seizoen 2024-2025 Erik van Rooij als hoofdtrainer voor de groep hebben staan. Dat meldt de club op haar digitale thuis.

In een persbericht meldt de club: ‘De nu 53 jarige Van Rooij uit Eindhoven zal met de nieuwjaarsreceptie officieel zijn contract tekenen. Van Rooij heeft een rijke staat van dienst en is al vele jaren actief als hoofdtrainer, met clubs als MVC ’19, DIA, Budel op het lijstje. Hij is ook geen onbekende naam in de regio, Van Rooij is ook hoofdtrainer geweest bij LRC. Het bestuur van V.V. Asperen laat weten met veel vertrouwen en enthousiasme de samenwerking aan te gaan en wilt tevens de leden, die zitting hebben genomen in de sollicitatiecommissie voor de zoektocht naar een nieuwe trainer, bedanken.’

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl