Home Achterhoek Horsman blijft trainer van FC Zutphen

Horsman blijft trainer van FC Zutphen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Bron: Instagram FC Zutphen

Mark Horsman is in het seizoen 2024/25 nog steeds hoofdtrainer van FC Zutphen, ook assistent-trainer Wilco van Osch blijft minimaal tot de zomer van 2025 werkzaam op Sportcomplex ’t Meijerink. De 42-jarige trainer begon in 2021 bij FC Zutphen en was daarvoor onder meer trainer van Warnsveldse Boys, DCS en Sportclub Brummen.

Na het kampioenschap met FC Zutphen in de derde klasse van vorig seizoen speelt de fusieclub uit Zutphen ook in de tweede klasse I mee om de bovenste plaatsen. FC Zutphen is als de nummer vier van de competitie de winterstop ingegaan en heeft in elf wedstrijden al 35 keer gescoord.

Op de website van FC Zutphen staat onderstaande toelichting:

Het bestuur van FC Zutphen heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Mark Horsman en assistent trainer Wilco van Osch om hun contract te verlengen met 1 seizoen. Het trainersduo staat dus ook komend seizoen voor de groep. Ook Donovan Tegelaar, trainer van FC Zutphen 2, verlengt zijn contract met 1 seizoen.

Tevreden

Hans Nijland, bestuurslid voetbalzaken, is tevreden met het aanblijven van het drietal. ‘Vanuit de club zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Mark en Wilco. De weg die wij samen zijn ingeslagen verloopt naar behoren. De spelersgroep blijft zich ontwikkelen en de groep, maar ook het spel, straalt veel spelplezier uit. Ook de spelersgroep heeft zich unaniem uitgesproken dat Mark samen met Wilco de groep blijft verbeteren en dat er nog mooie stappen gezet kunnen worden. En tot slot hebben gelukkig ook Mark en Wilco aangegeven graag volgend seizoen alle energie te willen geven voor deze spelersgroep, om ze naar een nog hoger niveau te krijgen.’

Ook Donovan Tegelaar verlengt contract

Maar er is meer reden tot tevredenheid. Want als klap op de vuurpijl verlengt ook Donovan Tegelaar zijn contract met 1 seizoen. De trainer van FC Zutphen 2 is bezig aan zijn 1e seizoen als trainer van Ons Aller Tweede. En dat bevalt van beide kanten goed. Hans Nijland vervolgt: ‘Absoluut. Donovan heeft een belangrijke rol in de ontwikkeling van ons talentvolle 2e elftal. Ook de samenwerking tussen Donovan en de trainers van het 1e elftal is goed. We zijn blij dat ook Donovan zijn overeenkomst verlengt.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl