Home Laatste Nieuws Rood Wit heeft opvolger van Koch gevonden

Rood Wit heeft opvolger van Koch gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rutger Schuijffel moet Rood Wit in de vierde klasse houden. De 46-jarige trainer uit Nijmegen wordt bij de vierdeklasser uit Groesbeek de opvolger van Frank Koch. Rood Wit nam begin december per direct afscheid van Koch vanwege de teleurstellende prestaties. Na de degradatie uit de derde klasse staat Rood Wit momenteel ook op de laatste plaats van de vierde klasse D, al heeft de zondagclub uit Groesbeek pas zeven wedstrijden gespeeld en is het qua verliespunten de nummer tien van de competitie.

Rutger Schuijffel zat na zijn vertrek bij Roda’28 anderhalf jaar zonder club en was daarvoor onder meer trainer van SCE, SCP en Kolping-Dynamo. Rood Wit hervat met Schuijffel op de bank op zondag 14 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Blauw Wit.

Op de website van Rood Wit staat onderstaande toelichting:

Rutger Schuijffel maakt seizoen af bij Rood Wit

Rood Wit heeft in Rutger Schuijffel een opvolger gevonden voor Frank Koch. De 46-jarige Nijmegenaar is geen onbekende in de voetbalwereld en was onder meer hoofdtrainer bij Kolping Dynamo, Achates, SCE, Roda’28 en SCP.

De technische commissie is dan ook blij met de komst van Schuijffel en hoopt hiermee de slechte seizoenstart te kunnen herstellen en handhaving in de 4e klasse te bewerkstelligen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |