App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalDe Graafschap De Graafschap stunt met terugkeer Ralf Seuntjens

De Graafschap stunt met terugkeer Ralf Seuntjens

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ralf Seuntjens keert bij De Graafschap terug op de Nederlandse velden. De spits tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de Achterhoekse trots.

Pinchhitter en mentor

“Met Ralf halen we een spits in huis die bewezen heeft altijd en overal te kunnen scoren en te laten scoren”, aldus technisch directeur Peter Bijvelds. “We denken dat hij als pinchhitter en als mentor voor onze jonge spitsen van enorme waarde kan zijn. Het tekent de mens Ralf Seuntjens dat hij ambitieus blijft en in zichzelf én ons investeert omdat hij het gevoel heeft dat zijn avontuur hier nog niet op de juiste manier tot een climax gekomen is.”

‘Dicht mogelijk bij dat ene doel te komen’

“Ik kom terug om een eerdere belofte hopelijk werkelijkheid te laten worden”, aldus Ralf Seuntjens. “Ik heb de Graafschap altijd een mooie en bijzondere club gevonden. Dit ben ik nooit vergeten. Ooit was ik heel dicht bij promotie naar de Eredivisie hier. Ik zal er alles voor geven om weer zo dicht mogelijk bij dat ene doel te komen. Laten we er samen een onvergetelijk half jaar van maken!”

‘Steun is van ongekende waarde’

“In mijn eerste periode op De Vijverberg heb ik ervaren hoe jullie achter de ploeg staan. Support ons de tweede seizoenshelft elke thuiswedstrijd met een volle De Vijverberg. Die steun is van ongekende waarde en enorm belangrijk en dan wij zullen er alles aan doen om die support om te zetten in een groot feest. D’RAN!”

De overeenkomst is onder voorbehoud van een succesvolle medische keuring.

Bron: De Graafschap.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |