Home Laatste Nieuws Van den Hul verlengt bij koploper VV Hulshorst

Van den Hul verlengt bij koploper VV Hulshorst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

William van den Hul is ook volgend seizoen trainer van Voetbalvereniging Hulshorst. De 41-jarige trainer uit Oldebroek is bezig aan zijn vierde seizoen op Sportpark De Eendracht en gaat dus in ieder geval door tot de zomer van 2025 bij VV Hulshorst. Ook assistent-trainer Jan den Herder blijft verbonden aan de koploper van de vijfde klasse B.

Na twee achtereenvolgende degradaties hoopt Van den Hul met VV Hulshorst volgend seizoen terug te keren in de vierde klasse. Hulshorst staat niet alleen bovenaan, maar heeft ook de meeste doelpunten gescoord en de minste tegentreffers geïncasseerd. GVC en De Veluwse Boys staat qua verliespunten wel gelijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl