Home Laatste Nieuws SV ’t Harde en trainer verlengen samenwerking

SV ’t Harde en trainer verlengen samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: vv SEH

René van ´t Goor blijft ook in seizoen 24/25 hoofdtrainer van Sportvereniging ’t Harde. Bij de zaterdagclub uit de gemeente Elburg is clubman Van ’t Goor momenteel aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bezig. Ook het contract met Bart Uil als trainer van het tweede elftal is verlengd tot de zomer van 2025.

Vorig seizoen werd SV ’t Harde na een spannende ontknoping kampioen van de vierde klasse D. Dit seizoen strijdt de formatie uit ’t Harde in de onderste regionen van de derde klasse C tegen degradatie. Momenteel staat de formatie van trainer Van ’t Goor op de dertiende en voorlaatste positie met acht punten uit elf wedstrijden. SV ’t Harde verloor echter maar eenmaal met meer dan 1 goal verschil, vijf duels eindigden in een remise.

 

Op de website van S.V. ’t Harde staat onderstaande toelichting:

Het hoofdbestuur van S.V. ´t Harde is verheugd om te kunnen melden dat de contracten van hoofdtrainer René van ´t Goor en Bart Uil (trainer 2e elftal) met een jaar zijn verlengd. Dit betekent dat beide trainers tot en met het seizoen 2024/2025 aan S.V. ’t Harde verbonden blijven.

Uit de gesprekken met de technische commissie werd duidelijk dat de ambities van de trainers aansluiten bij de ontwikkeling van S.V. ‘t Harde. Daarnaast is er vanuit het bestuur en de technische commissie veel tevredenheid over de samenwerking en de geleverde resultaten.

Met de contractverlenging verbindt hoofdtrainer René van ’t Goor zich voor een vierde seizoen aan de club waar hij als speler alle elftallen doorliep en meerdere teams trainde. In mei van dit jaar promoveerde Van ’t Goor met het vlaggenschip naar de 3e klasse. Daarin wordt een dertiende plek bezet, met na de winterstop nog vijftien wedstrijden om de pittige doelstelling van handhaving te bereiken.

Bart Uil uit Swifterbant is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van het 2e elftal. Hij kwam over van Zeewolde, waar hij assistent-trainer van het 1e elftal was. In de reserve 2e klasse bezet S.V. ’t Harde 2 de achtste plek. Na een moeizaam begin werden drie van de laatste vier wedstrijden gewonnen.

De komende weken gaat de technische commissie van S.V. ’t Harde in gesprek met andere leden van de technische staf met de intentie om ook die contracten te verlengen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl