Home Arnhem SDV Barneveld haalt verdediger terug

SDV Barneveld haalt verdediger terug

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Finn Kluiver speelt volgend seizoen weer bij SDV Barneveld. De 22-jarige verdediger speelde vorig seizoen ook in Barneveld, maar maakte de overstap naar USV Hercules. Bij de Utrechtse Derde divisieclub, die afgelopen donderdag Ajax in het bekertoernooi versloeg, is Kluiver voornamelijk wisselspeler. Kluiver speelde verder onder meer in de jeugd van Vitesse en FC Twente en bij VVOG en DVS’33.

SDV Barneveld was door het vertrek van Sil Buikema naar DOVO op zoek naar een verdediger. Verder wist de technische commissie van de Vierde divisieclub uit Barneveld de contracten met loopwonder Shan Biwott, aanvoerder Roy Bronkhorst en spits Lammert Roossien te verlengen tot de zomer van 2025.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl