Home Laatste Nieuws Martijn Bartels verlengt bij Beuningse Boys

Martijn Bartels verlengt bij Beuningse Boys

door Redactie
0 reacties

Martijn Bartels is ook de komende twee seizoenen de hoofdtrainer van Beuningse Boys.

De club meldt in een persbericht: ‘Wij zijn verheugd dat de reacties van de spelers en TC overeenkomen en iedereen positief en enthousiast is over de samenwerking met Martijn. Martijn is erg positief over de mogelijkheden van de groep en kijkende naar de toekomst ziet hij bij Beuningse Boys nog mooie ontwikkelingen in het verschiet en zijn er nog groeikansen genoeg.

Naar aanleiding van de constructieve gesprekken is dan ook wederzijds en unaniem besloten om het contract van Martijn te verlengen met twee jaar. Martijn, Raymond van Ewijk van de technische commissie en bestuur zijn allen erg blij met de verlengde samenwerking en kijken met grote nieuwsgierigheid en belangstelling naar de toekomst.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |