Home Arnhem Eendracht Arnhem verlengt contract met trainer

Eendracht Arnhem verlengt contract met trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Samir Yazilitas is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Eendracht Arnhem. Na het tussentijdse vertrek van trainer William Gorissen bij de vijfdeklasser uit Arnhem werd Yazilitas naar voren geschoven om het seizoen af te maken. De samenwerking bevalt alle partijen zo goed dat er nu een contractverlenging tot de zomer van 2025 is overeengekomen.

Voorzitter Rogier Kamerbeek: ,,Wij zijn beide zeer blij met de samenwerking en daarom lichten we de optie voor nog een seizoen. De gesprekken met Samir, spelersraad en de TC waren zeer positief. Als bestuur kun je dan maar één beslissing nemen. Mooi nieuws voor Eendracht om de kerstdagen mee in te gaan!”

Hoewel Eendracht Arnhem als de nummer twaalf van de vijfde klasse D de winterstop is ingegaan, is de stijgende lijn op Sportpark Over het lange Water duidelijk. De laatste twee thuiswedstrijden tegen SV Babberich en SV Loil werden met 1-0 gewonnen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl