Home Laatste Nieuws Punt in mindering AWC blijft staan

Punt in mindering AWC blijft staan

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De tuchtcommissie van de KNVB heeft AWC een punt in mindering gegeven voor de ongeregeldheden na afloop van de competitiewedstrijd tussen UNA en AWC op 19 november. De Derde divisieclub uit Wijchen had het schikkingsvoorstel van een punt in mindering en 100 euro boete niet geaccepteerd, maar kreeg na behandeling van de zaak uiteindelijk dezelfde straf.

Volgend de uitspraak van de KNVB wordt AWC het volgende verweten: “Divers (vereniging) (dat twee of meer leden van uw vereniging zich ter gelegenheid van de wedstrijd UNA – AWC, gespeeld op 19 november 2023 te Veldhoven na afloop van de wedstrijd niet behoorlijk hebben gedragen door deel te nemen aan duw- en trekwerk c.q. een opstootje. (artikel 2 lid 2 sub b Algemeen Reglement juncto artikel 24 lid 3 Reglement Tuchtrechtspraak Amateurvoetbal))”.

AWC staat nu op nacompetitieplaats vijftien in de Derde divisie B met 15 punten na 15 wedstrijden. De club uit Wijchen van trainer Lodewijk de Kruif heeft nog wel twee inhaalwedstrijden tegoed en heeft een gat van vijf punten met de drie clubs aan de onderkant van de ranglijst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl