Home Arnhem Winterkampioen Scherpenzeel legt weer vijf spelers vast

Winterkampioen Scherpenzeel legt weer vijf spelers vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Scherpenzeel

Voetbalvereniging Scherpenzeel heeft de contracten van vijf selectiespelers verlengd, waardoor er nu al een twaalftal voor seizoen 2024/25 vastligt. Volgend seizoen zullen de verdedigers Corne Davelaar en Mart Janssen, de middenvelder Timo Jochemsen, de aanvallende middenvelder Pernelly Biya en de aanvaller Bryan Burgerhout nog steeds op Sportpark De Bree-Oost spelen.  Keeperstrainer Sven Taberima en trainer Koen Janssen hebben ook toegezegd.

Eerder had VV Scherpenzeel al doelman Stef Brummel, Guido den Daas, Lars ten Teije, Olivier Pilon, aanvoerder Barry Beijer, Eef van Riel en Kevin Greeven al vastgelegd. Na het kampioenschap in de eerste klasse staat VV Scherpenzeel na vijftien duels ook bovenaan in de Vierde divisie D.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl