Home Arnhem Patrick de Nooijer verlengt bij SV Spero

Patrick de Nooijer verlengt bij SV Spero

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Patrick de Nooijer heeft zijn contract bij SV Spero verlengd tot de zomer van 2025. De trainer is bezig aan eerste seizoen als hoofdtrainer bij de derdeklasser uit Elst en is blij met de contractverlenging: ,,Spero is een leuke club en we werken met een goede spelersgroep, de samenwerking bevalt uitstekend. De doelstelling is door ontwikkelen zodat we hopelijk op een mooie plaats kunnen eindigen.”

Patrick de Nooijer is vanaf 2019 al verbonden aan SV Spero. In eerste instantie als trainer van de talentvolle onder 17 en onder 19-elftallen en vanaf vorig seizoen als trainer van het tweede team van SV Spero. De Nooijer was in het verleden vier jaar hoofdtrainer van DVOV en was tot voor kort ook actief als technisch jeugd coördinator van Sportclub Westervoort.

Na de degradatie uit de tweede klasse van vorig seizoen staat SV Spero op de zesde plaats in de brede middenmoot van de derde klasse C.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl