Home Arnhem De Bataven gaat op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

De Bataven gaat op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Bataven gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De Gelderlander meldt dat het bestuur van de eersteklasser na overleg met de spelersgroep, trainer en technische commissie heeft besloten om het contract van trainer Charles Kazlauskas niet te verlengen.

Charles Kazlauskas begon vorig seizoen op Sportpark Walburgen en eindigde op een fraaie tweede plaats in de eerste klasse D, inclusief een nacompetitieticket. Dit seizoen staat De Bataven op de zevende plaats in de middenmoot van de eerste klasse G.

De 41-jarige trainer uit de Verenigde Staten werkt ook in de jeugdopleiding van Helmond Sport en was verder actief bij Vitesse, Trekvogels, Spero, Blauw Wit en Eendracht’30.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |