Home Achterhoek Nieuwe hoofdtrainer voor FC Dinxperlo

Nieuwe hoofdtrainer voor FC Dinxperlo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Hans Boesveld is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Dinxperlo. Bij de fusieclub uit de Achterhoek wordt Boesveld de opvolger van Timo Kleinhesselink die begin november aangaf na twee seizoenen te stoppen als hoofdtrainer op Sportpark ’t Welink.

Boesveld geeft bij zijn presentatie op social media van FC Dinxperlo het volgende weten: ,,FC Dinxperlo is een club met moderne faciliteiten waar je altijd warm wordt ontvangen. Ik ga graag samen met het 1e elftal de sportieve uitdaging aan”. Boesveld is momenteel trainer van het tweede elftal van SC Varsseveld.

Na de degradatie van vorig seizoen via de nacompetitie staat FC Dinxperlo momenteel op de derde plaats in de vierde klasse C met zeventien punten uit negen wedstrijden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl