App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws GVA wint verrassend van Jonge Kracht (foto’s)

GVA wint verrassend van Jonge Kracht (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

GVA heeft zondag verrassend met 2-1 van titelkandidaat Jonge Kracht gewonnen. Het inhaalduel in de derde klasse C werd in Huissen gespeeld en leverde GVA drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie op. Voor GVA werden de doelpunten gescoord door Thomas Janssen en Tieme Brom (penalty). Jonge Kracht was vooral het laatste deel gevaarlijk, de aansluitingstreffer van Max Reijmers kreeg echter geen vervolg. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Adri van der Beek, ook secretaris van De Paasberg.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |