Home Arnhem Derde seizoen Delano Verwey bij Arnhemse Boys

Derde seizoen Delano Verwey bij Arnhemse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Delano Verwey is ook komend seizoen trainer van Arnhemse Boys. De trainer uit Arnhem is bezig aan zijn tweede seizoen bij de vijfdeklasser uit zijn woonplaats en ziet genoeg perspectief en ontwikkeling om zijn aflopende contract te verlengen tot de zomer van 2025. Verwey was in het verleden onder meer werkzaam bij AVW’66, De Treffers, RKHVV en GVVV.

Verwey is blij met de verlenging van zijn contract op Sportpark Schuytgraaf: ,,Wij hebben nu een mooie en positieve spelersgroep, heel jong en talentvol met veel spelers die voor het eerste jaar bij de senioren voetballen. Zij moeten nog wennen aan het seniorenvoetbal en het fysieke spel en dat gaat met horten en stoten. Maar het is een leuke enthousiaste groep, erg leuk om mee te werken en lekker dichtbij huis. Wij spelen nu regelmatig met tien basisspelers uit de eigen jeugd of die al meerdere jaren bij de club voetballen. Volgend seizoen maken we als vereniging weer een volgende stap met een nieuw hoofdveld van kunstgras.”

Na de degradatie van vorig seizoen uit de vierde klasse gaat Arnhemse Boys als de nummer acht van de vijfde klasse A de winterstop in met dertien punten uit de eerste tien wedstrijden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |