App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achilles’29 versterkt zich in winter met aanvaller SDC Putten

Achilles’29 versterkt zich in winter met aanvaller SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Giovanni Hiwat maakt in de winterstop de overgang van eersteklasser SDC Putten naar tweedeklasser Achilles’29. De  30-jarige buitenspeler moet de club uit Groesbeek helpen in de race om het felbegeerde kampioenschap en de promotie naar de eerste klasse.

Hiwat speelde afgelopen zaterdag in het inhaalduel van SDC Putten tegen Voorwaarts Twello (2-0) als invaller voor de laatste keer bij SDC Putten. De behendige aanvaller speelde 16 duels in de Eredivisie en 101 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en voetbalde onder meer voor Excelsior, PEC Zwolle, Cambuur, Sparta, Helmond Sport en SteDoCo voordat hij in 2022 naar SDC Putten vertrok.

Eerder maakte ook aanvaller Kevin Schmidt al de overstap van SDC Putten naar Achilles’29.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |