Home Achterhoek VV Etten moet op zoek naar een nieuwe trainer

VV Etten moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Etten moet op zoek naar een nieuwe trainer voor seizoen 24/25. Bij de zondagclub uit de Achterhoek neemt Sander van Aken na dit seizoen na vier jaar afscheid van Sportpark De Treffer. Van Aken was in het verleden onder meer trainer in de jeugdopleiding van de De Graafschap.

Na de degradatie naar de vijfde klasse van vorig seizoen staat VV Etten momenteel met 25 punten uit tien wedstrijden op de eerste plaats van de vijfde klasse C, al geeft de stand door de vele afgelaste wedstrijden een vertekend beeld.  VV Etten wist al 36 doelpunten te scoren en kreeg pas vier tegentreffers. 21 januari hervat VV Etten de competitie met de topper tegen De Hoven in Etten.

 

Op de website van VV Etten staat onderstaand bericht:

Aan het eind van het lopend seizoen stopt Sander na vier jaar als hoofdtrainer bij V.V. Etten.

In 2020 begon Sander zijn klus als hoofdtrainer en na twee seizoenen van handhaving in de 4de klasse, degradeerde Etten 1 afgelopen seizoen naar de 5de klasse. Dit jaar gaan we als winterkampioen de winterstop in en hopen we met zijn allen het seizoen met promotie af te sluiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl