Home Arnhem De Paasberg verslaat ook SV Twello (foto’s)

De Paasberg verslaat ook SV Twello (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Paasberg heeft de inhaalwedstrijd tegen titelkandidaat SV Twello met 2-1 gewonnen. Door de vierde achtereenvolgende zege neemt de Arnhemse promovendus afstand van de onderste regionen. Voor SV Twello was het de eerste competitienederlaag waardoor de ploeg van trainer Harold Dengerink als de nummer drie van de derde klasse A de winterstop ingaat.

De Paasberg ging met een 1-0 voorsprong rusten dankzij een benutte strafschop van Gino Lamarra. Nadat Angelo Siep de tweede goal had gescoord, bracht Joris Maalderink met de aansluitingstreffer in het laatste kwartier de spanning terug. In een heerlijke slotfase bleef de gelijkmaker ondanks diverse mogelijkheden uit: 2-1.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |