Home Achterhoek Trainer VV Den Dam vertrekt na dit seizoen naar DZC’68

Trainer VV Den Dam vertrekt na dit seizoen naar DZC’68

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De samenwerking tussen Raylison Jennie en Voetbalvereniging Den Dam blijft beperkt tot een seizoen. De trainer heeft het bestuur van de vijfdeklasser uit Azewijn laten weten volgend seizoen over te stappen naar DZC’68. Bij de eersteklasser uit Doetinchem gaat Jennie de hoogspelende onder 19 trainen.

VV Den Dam is na acht nederlagen uit evenzoveel wedstrijden op dit moment hekkensluiter in de vijfde klasse C. Zondag wacht VV Den Dam op het eigen Sportpark De Laak de laatste competitiewedstrijd van 2023 tegen SVGG.

 

Op de website van Den Dam staat onderstaande toelichting:

Hoofdtrainer Raylison Jennie verlaat Den Dam na dit seizoen. Raylison heeft aangegeven dat hij per volgend seizoen een andere uitdaging aan wil gaan bij DZC ’68 in Doetinchem. Hij zal in het aankomende seizoen 2024/25 de JO19-1 (A1) van DZC ’68 gaat trainen, nu actief in de Tweede Divisie. Uiteraard zal de rest van het seizoen de volledige focus van Raylison nog liggen bij Den Dam. Den Dam begrijpt de keuze van Raylison en gunt hem deze mooie stap bij DZC ’68, waar hij momenteel ook nog jeugdtrainer is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |