Home Laatste Nieuws OWIOS en Lindeboom verlengen samenwerking

OWIOS en Lindeboom verlengen samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Siemen Lindeboom is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Voetbalvereniging OWIOS. De 39-jarige trainer uit Urk begon in augustus bij de derdeklasser uit Oldebroek en beide partijen zijn tevreden over de samenwerking waardoor een contractverlenging tot de zomer van 2025 een logische uitkomst van de onderhandelingen was. Lindenboom was voor zijn komst naar Sportpark Bovenmolen jeugdtrainer bij sv Urk en vier seizoenen hoofdtrainer van ESC.

Na de degradatie uit de tweede klasse van vorig seizoen draait OWIOS deze voetbaljaargang in de bovenste regionen van de derde klasse C mee. Achter koploper ZAC en Zwart-Wit’63 gaat OWIOS als de nummer drie de winterstop in.

 

Op de website van OWIOS staat onderstaand nieuwsbericht:

Siemen Lindeboom (39) heeft zijn contract als hoofdtrainer bij OWIOS met een jaar verlengd tot en met het seizoen 2024-2025. De oefenmeester uit Urk is bezig aan zijn eerste seizoen binnen de v.v. OWIOS. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en gaan graag een jaar met elkaar verder.
Voordat Lindeboom aan de slag ging bij OWIOS was hij 4 seizoenen hoofdtrainer bij Elburger SC. Daarvoor was hij jarenlang speler en aanvoerder van sv Urk en daarnaast jeugdtrainer en HJO bij sv Urk.
OWIOS staat op dit moment op een verdienstelijke 3e plek in de 3e klasse C. In het kielzog van Siemen Lindeboom heeft ook Marcel van der Beek aangegeven volgend jaar door te gaan als assistent-trainer bij OWIOS 1. Zowel spelersgroep, TC als het technische duo zijn zeer content met een verdere samenwerking.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl