Home Arnhem Marco Bosch stapt over van ESA naar RKSV Driel

Marco Bosch stapt over van ESA naar RKSV Driel

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

Marco Bosch is komend seizoen de nieuwe trainer van RKSV Driel. De 40-jarige trainer uit Elst liet donderdagavond het bestuur van ESA weten dat hij na vier seizoenen vertrekt bij de derdeklasser uit Arnhem. Bij RKSV Driel wordt Bosch de opvolger van Eddy Hagen die na dit seizoen zijn tweede periode bij Driel afsluit.

Bosch was eerder werkzaam bij Arnhemia en OVC’85 en was vorig seizoen met ESA dichtbij promotie naar de tweede klasse. Dit seizoen staat ESA op de twaalfde plaats in de onderste regionen van de derde klasse A.

De overstap van ESA naar Driel is ook een overstap van de zaterdag naar de zondag, Driel staat op de zevende plaats in de derde klasse C.

 

Op de Facebook-pagina van RKSV Driel staat onderstaande toelichting:

Marco Bosch nieuwe hoofdtrainer RKSV Driel.

Vanaf de start van het aankomende seizoen is Marco Bosch de hoofdtrainer van RKSV Driel. De 40-jarige trainer komt over van ESA Rijkerswoerd en volgt Eddy Hagen op.

Na een uitvoerige sollicitatieprocedure waar we goede gesprekken met Marco hebben gevoerd is er zowel vanuit het bestuur, de technische commissie als de spelersgroep veel vertrouwen dat we in Marco de juiste trainer hebben gevonden voor ons 1e elftal.

Marco, woonachtig in Elst is na zijn actieve voetbalcarrière onder andere Hoofdtrainer geweest van OVC’85 en ESA.

Met Marco denken we een persoon binnengehaald te hebben die de clubcultuur kan uitdragen in zijn rol als hoofdtrainer en een trainer die met zijn voetbalvisie en manier van werken de spelersgroep kan motiveren, verbeteren en laten presteren. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat Marco veel kan betekenen in de verder doorstroming van jeugdspelers uit onze succesvolle jeugdopleiding.

Het bestuur van RKSV Driel is vanzelfsprekend erg blij met deze aanstelling en hoopt op een fijne samenwerking.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Hans van den driesschen 15 december 2023 - 17:37

Goede zet Driel dit is een super trainer die er is voor spelers en publiek
Mooi tijd bij ovc 85 heeft hij gehad
Marco succes

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl