Home Laatste Nieuws Jessurun en ESC verlengen samenwerking

Jessurun en ESC verlengen samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Raoul Jessurun is ook in seizoen 2024/25 trainer van Elburger Sportclub. De trainer begon dit seizoen bij zijn ESC, nadat hij al eerder jeugdtrainer en assistent-trainer was. Het bestuur van de zaterdag vierdeklasser uit Elburg heeft er al het vertrouwen in dat Jessurun de juiste persoon is om de eerste selectie naar een hoger niveau te brengen.

ESC degradeerde vorig seizoen uit de derde klasse en staat met zestien punten na elf wedstrijden op de zesde plaats in de middenmoot van de vierde klasse B.

 

Op de website van ESC staat onderstaande toelichting:

Raoul Jessurun ook volgend seizoen hoofdtrainer Mannen 1

We zijn blij te kunnen communiceren dat de 1e selectie Mannen ook volgend seizoen onder leiding staat van Raoul Jessurun. Een jaar geleden hebben we de bewuste keuze gemaakt voor een jonge, ambitieuze trainer/coach uit eigen geledingen die een goed beeld had van de bestaande kwaliteiten van de groep maar ook de aanwezige potentie. Dankzij zijn ervaring als assistent-trainer bij Mannen 1 en meerdere jaren als jeugdtrainer, zagen én zien we in Raoul de juiste persoon om de 1e selectie naar een hoger niveau door te ontwikkelen.

Ondanks dat de resultaten vooralsnog wisselend zijn, zijn zowel spelersgroep, staf als het voetbalbestuur tevreden over de samenwerking en wordt de toekomst met vertrouwen tegemoet gezien. Dat wordt versterkt door het feit dat ook de assistenten Evert Duin en Bjarn Onderstal volgend seizoen actief zullen blijven binnen de technische staf van ESC 1 en ook daar zijn we bijzonder blij mee.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl