Home Achterhoek Dennis van Toor weg als trainer van Longa’30

Dennis van Toor weg als trainer van Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dennis van Toor vertrekt na dit seizoen als trainer van Longa’30. De ervaren trainer uit Arnhem is bezig aan zijn derde seizoen bij de divisieclub uit Lichtenvoorde. het bestuur van Longa’30 geeft aan dat het ‘voor de doorontwikkeling van het talentvolle elftal goed kan zijn om een ander gezicht voor de groep te hebben.’

Longa’30 staat op dit moment op nacompetitieplek veertien in de Vierde divisie D.

Op de website van Longa’30 staat onderstaande verklaring:

Longa ’30 gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De club heeft besloten om komende zomer na drie seizoenen een punt achter de samenwerking met Dennis van Toor te zetten.

Het eerste jaar ontsnapte het jonge elftal op wonderbaarlijke wijze aan degradatie, waarna het vorig seizoen eindigde op een keurige vijfde plaats, na zelfs ‘Herbstmeister’ te zijn geweest. Momenteel bivakkeert Longa ’30 weer in de onderste regionen en zal handhaving in de vierde divisie nog een zware klus worden.

De onderlinge verstandhouding tussen Van Toor en zijn spelers is nog steeds goed. Toch is Longa ’30 van mening dat het voor de doorontwikkeling van het talentvolle elftal goed kan zijn om een ander gezicht voor de groep te hebben. Zowel het bestuur van Longa ’30 als van Toor vertrouwen erop dat degradatie nog kan worden ontlopen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl