Home Laatste Nieuws WWNA en Van der Hoop verlengen

WWNA en Van der Hoop verlengen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De samenwerking tussen WWNA en trainer Rowdy van der Hoop krijgt volgend seizoen een vervolg. De 31-jarige trainer uit Deventer is bezig aan zijn eerste seizoen bij de vierdeklasser uit Wenum Wiesel en was hiervoor drie jaar trainer van Colmchate’33 en jeugdtrainer bij Excelsior’31, csv Apeldoorn en PEC Zwolle.

WWNA staat op plek vijf in de subtop van de vierde klasse E en heeft slechts een achterstand van vier punten op het leidende duo DVV Sallandia en Diepenveen.

 

Op de website van WWNA staat onderstaande toelichting:

Rowdy van der Hoop is ook in het seizoen 2024/2025 hoofdtrainer bij vierdeklasser WWNA uit Wenum Wiesel. De club en de Deventernaar zijn blij met de samenwerking, die dit seizoen begon. ,,Dit is gewoon een geweldige groep’’, aldus Van der Hoop. ,,Nooit klagen, hard werken, veel plezier en veel ambitie. Er is een goede klik en ik denk dat we met elkaar nog veel kunnen bereiken.’’

WWNA staat halverwege het seizoen op een stabiele vijfde plaats, waarmee het de koplopers Sallandia en Diepenveen nog altijd in het vizier heeft. De vereniging heeft daarmee een reuzenstap gemaakt in vergelijking tot het vorige seizoen, waarin het ternauwernood degradatie naar de vijfde klasse wist te voorkomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl