App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Witkampers heeft nieuwe trainer gevonden

VV Witkampers heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bas Groot Wesseldijk is volgend seizoen de nieuwe trainer van Witkampers. Bij de derdeklasser uit Laren wordt hij de opvolger van Jeroen van der Tol die Sportpark Leussinkpark in goed overleg na vijf seizoenen zal verlaten. 

Groot Wesseldijk was in het verleden als trainer en speler al verbonden aan Witkampers en keert na een periode van zeven jaar terug op het oude nest. In de tussenliggende periode was hij vijf seizoenen werkzaam bij HSC’21 en twee seizoenen hoofdtrainer van ABS.

Witkampers staat momenteel met 21 punten na tien duels op de fraaie derde positie in de derde klasse B, de verdediging kreeg in tien duels slechts drie tegentreffers te verwerken.

 

Op de website van Witkampers staat onderstaande publicatie:

Met ingang van het seizoen 2024-2025 wordt Bas Groot Wesseldijk de nieuwe hoofdtrainer van Mannen 1. Na een aantal goede gesprekken met de Technische Commissie, de spelers en overige stafleden, is er unaniem gekozen voor Bas als nieuwe trainer. Uiteraard wordt dit volledig gesteund door het dagelijks bestuur.

Bas is geen onbekende van de club, want zowel als speler en als trainer is hij actief geweest binnen onze vereniging. Na zeven jaar van afwezigheid is het moment gekomen dat Bas terugkeert om samen met alle betrokkenen de goede lijn, die reeds ingezet is door de huidige trainer, door te trekken bij Mannen 1. We zijn blij dat we Bas weer welkom kunnen heten bij onze club en wensen spelers, staf en Bas een mooie samenwerking toe!

Bestuur VV Witkampers

Reactie Bas Groot Wesseldijk:

In 2017 ben ik gestopt bij het eerste elftal om bij HSC ’21 stage te lopen in het kader van mijn TC2 opleiding. Mijn droom was altijd om terug te keren bij Witkampers als hoofdtrainer van het eerste elftal. Na vijf jaar bij HSC ’21 en twee jaar als hoofdtrainer bij ABS gaat het komend seizoen gebeuren. Ik ben enorm blij dat ik het vertrouwen heb gekregen van de spelers, staf en bestuur om komend jaar bij ‘mijn’ club als hoofdtrainer aan de slag te mogen gaan.

In de gesprekken die ik gevoerd heb, merk ik een enorme drive bij de spelers om steeds beter te willen worden, met de ambitie om zo hoog mogelijk te spelen. Vanaf komende zomer ga ik hier met de staf en natuurlijk de spelers vol overgave aan werken. Ik ben blij dat ik weer onderdeel kan zijn van de Witkampers en hoop volgend seizoen weer veel supporters te mogen begroeten.

Bas Groot Wesseldijk

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |