App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Profiteer nu van Last-Minutes naar Spanje en Portugal

Profiteer nu van Last-Minutes naar Spanje en Portugal

door Redactie
0 reacties

Sportreizen.com & Voetbalreizen.com en Sportkampen.com bieden geheel verzorgde reizen aan naar diverse bestemmingen binnen Europa. Soms komt het voor dat bepaalde ingekochte vluchten niet volledig worden verkocht. Omdat deze vluchten tegen gunstige voorwaarden worden ingekocht, is het helaas niet mogelijk om deze tickets te wijzigen of te annuleren.

Dit biedt ons de mogelijkheid om deze tickets in te zetten voor georganiseerde weekendtrips naar geweldige zon bestemmingen als Valencia, Malaga en  een trainingskamp in Albufeira. Voor de maand januari hebben wij citytrips kunnen samenstellen. Hierbij maken wij gebruik van kwalitatieve hotels met een goede ligging en goede reviews. De vliegtijden zijn gunstig zodat je minimaal 3 dagen volledig kunt genieten van de cultuur, gastromie of het heerlijke zonnige weertje. De ideale mogelijkheid om even bij te tanken in een voor Nederland winterse maand.

Klik hier om de Last-Minutes te bekijken!

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |