App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Drietal blijft Achilles’29 trouw

Drietal blijft Achilles’29 trouw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sjoerd Keukens speelt ook volgend seizoen bij Achilles’29. Vandaag werd bekend dat de talentvolle linksback zijn overeenkomst met de tweedeklasser uit Groesbeek heeft verlengd tot de zomer van 2025. Keukens kwam vorig seizoen over van De Treffers en speelde daarvoor bij VVLK. Afgelopen week werd al bekend dat middenvelder Julian Calor en verdediger Ian Ngobi ook volgend seizoen op De Heikant spelen.

Al eerder verlengden Massimo Fonseca Hoogerwerf, Dennis Janssen, Daan Disveld en Jamie Roeffen hun contract met Achilles’29, dat nog wel een nieuwe trainer voor volgend seizoen moet vastleggen. Onlangs werd bekend dat het contract met trainer Patrick Pothuizen niet verlengd wordt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |