App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Theole en Evers verlengen succesvolle samenwerking

Theole en Evers verlengen succesvolle samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De succesvolle samenwerking tussen trainer Henk Evers en T.S.V. Theole krijgt een vervolg, het contract met de trainer is verlengd tot en met seizoen seizoen 2024/25. Evers begon in 2021 in Tiel en eindigde in zijn eerste twee seizoenen in de tweede klasse zondag op de derde en vijfde positie. Theole maakte afgelopen zomer de overstap van de zondag naar de zaterdag en de club uit Tiel verrast vriend en vijand met de prestaties in de zuidelijke tweede klasse G.

Theole verloor alleen op de eerste speeldag en is sindsdien tien wedstrijden ongeslagen. Het team van trainer Evers gaat voor gerenommeerde clubs als Achilles’29 en Nivo Sparta als koploper de winterstop in. In de tweede competitiehelft kan Theole bovendien ook weer op het eigen gerenoveerde Sportpark Drumpt in Tiel spelen.

 

 

Op de facebook-pagina van Theole staat onderstaand bericht:

Henk Evers ook in nieuwe voetbalseizoen hoofdtrainer Theole 1

Het Bestuur van Theole heeft in samenspraak met de spelersraad en Henk Evers besloten dat ook na dit voetbalseizoen Theole 1 en Henk Evers nog een seizoen door zullen gaan.

Het Bestuur: “De visie van Henk past precies in lijn met het gedachtegoed van de vereniging. Naast dat de resultaten geweldig zijn is ook de sfeer in de groep een hele belangrijke factor voor succes en samen met Henk Evers lijkt Theole 1 op dit moment niet te stoppen.”

Henk Evers: “Het is geweldig om met deze groep te werken. Ik ben nog niet klaar hier, er zit nog zoveel potentie en groei in deze groep dat ik daar graag nog een vierde jaar aan vastknoop.”

Henk succes aankomend seizoen, we gaan ervoor!

Het Bestuur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |