Home Achterhoek Reinders en v.v. Reünie verlengen samenwerking

Reinders en v.v. Reünie verlengen samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mark Reinders is ook in het seizoen 24/25 hoofdtrainer van voetbalvereniging Reünie. De trainer uit Groenlo begon dit seizoen bij de derdeklasser uit Borculo en de samenwerking bevalt beide partijen uitstekend. Reinders was in het verleden als trainer van het tweede team al eerder actief bij v.v. Reünie en was eerder ook werkzaam bij GSV’63 en MEC.

Na het overtuigende kampioenschap van de vierde klasse C speelt de zondagclub voor het eerst sinds jaren weer in de derde klasse. Momenteel staat v.v. Reünie op de tiende plaats in de derde klasse A en wordt de eerste competitiehelft zondag met een inhaalwedstrijd in Winterswijk tegen FC Trias afgesloten.

 

Op de website van v.v. Reünie staat onderstaande toelichting:

v.v. Reünie verlengt contract met hoofdtrainer Mark Reinders.

Afgelopen week heeft v.v. Reünie het contract verlengd van hoofdtrainer Mark Reinders van het eerste elftal. Het gaat hier om een contractverlenging van een jaar.

“Het team is zeer gemotiveerd en dat geeft me de nodige energie”, aldus Mark. “Het is eervol om hoofdtrainer bij v.v. Reünie te zijn. We willen aantrekkelijk spelen en resultaten halen. Maar ook het plezier in het spelletje is voor de spelers belangrijk. Daar ga en sta ik voor”.

Technische man van de vereniging Marco Engelberts heeft er alle vertrouwen in dat de werkwijze van Mark er voor gaat zorgen dat het eerste elftal zich het komende seizoen nog verder gaat ontwikkelen. “Ik kan vele woorden gebruiken om aan te geven hoe blij ik ben over dit nieuws. Ik hou het bij verheugd. Het eerste elftal is een mooi en hecht team en dat is fantastisch.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl