Home Laatste Nieuws Aygun nog twee seizoenen bij spektakelclub v.v. Activia

Aygun nog twee seizoenen bij spektakelclub v.v. Activia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mustafa Aygun is ook de komende twee seizoenen de hoofdtrainer van Voetbalvereniging Activia. De 36-jarige trainer uit Deventer begon dit seizoen bij de vierdeklasser uit Twello aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Aygun was voor zijn periode op Sportpark De Schoapenweide onder meer jeugdtrainer van Go Ahead Eagles.

Voetbalvereniging Activia staat met veertien punten uit tien wedstrijden in de middenmoot van de vierde klasse E. De wedstrijden van de club uit Twello staan garant voor spektakel, met een doelsaldo van 27-30 is Activia met 57 doelpunten de club met het hoogste aantal doelpunten.

 

Op de Facebook-pagina van v.v. Activia staat onderstaande toelichting:

Hoofdtrainer Mustafa Aygun verlengt met twee jaar!
Afgelopen week hebben er gesprekken plaats gevonden tussen Rick Otten, bestuurslid voetbalzaken en Mustafa Aygun, hoofdtrainer van ons eerste elftal over de verlenging van het contract. De wens van zowel selectie als club was om door te gaan met Aygun, het liefst langer dan één seizoen. Wij zijn dan ook zeer verheugd om te kunnen melden dat wij overeenstemming hebben bereikt over een verlenging van twee seizoenen.
Gisterenavond is het contract ondertekend met in ons ogen, de meest geschikte trainer voor onze jonge selectie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl