App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV TKA en Silay verlengen samenwerking

VV TKA en Silay verlengen samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Erkan Silay is ook volgend seizoen trainer van Voetbalvereniging Turkse Kracht Apeldoorn. Volgens berichtgeving in De Stentor heeft de trainer zijn contract met de vijfdeklasser uit Apeldoorn verlengd. Silay begon dit seizoen bij VV TKA als opvolger van Ali Aygun.

Na de degradatie van vorig seizoen staat VV TKA nu op een verdienstelijke derde plaats in de vijfde klasse F met 20 punten uit 9 wedstrijden. De Apeldoornse formatie is al zeven duels zonder nederlaag. Zondag staat op het eigen Sportpark Orderbos de laatste wedstrijd van 2023 op het programma tegen VV Emst.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |