App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee extra seizoenen voor Zandstra bij FC Winterswijk

Twee extra seizoenen voor Zandstra bij FC Winterswijk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Erik Zandstra begon dit seizoen als trainer van FC Winterswijk. De samenwerking bevalt beide partijen dusdanig goed dat er een contractverlenging voor twee seizoenen is overeengekomen. Zandstra blijft nu in ieder geval tot de zomer van 2026 werkzaam op Sportpark Jaspers. De trainer was eerder werkzaam bij Go Ahead Eagles onder 19, Longa ’30 en  V.V. Hulzense Boys.

FC Winterswijk staat momenteel met een achterstand van zeven verliespunten op de ongenaakbare koploper WHC op de knappe tweede positie in de eerste klasse H.

Op de website van FC Winterswijk staat deze toelichting:

Als club zijn we blij te kunnen melden dat onze huidige hoofdtrainer van FC Winterswijk 1 zijn contract met twee jaar heeft verlengd. Ondanks dat in andere media stond dat dit al getekend is hebben we de overeenkomst formeel op dinsdag 12 december met elkaar getekend. Mondeling heeft dit op donderdag 7 december plaatsgevonden, waarna de selectie is ingelicht.  

Vanuit beide kanten is het vertrouwen uitgesproken wat heeft geresulteerd in een contract voor twee jaar, waarmee we de ingeslagen koers kracht bij zetten. Na een intensieve periode van overleg om verwachtingen op één lijn te krijgen is dit het mooie resultaat. Het nieuwe contract zal dus gelden voor de seizoenen 2024-2025 en 2025-2026. 

Wij wensen Erik heel veel succes de komende twee jaar om FC Winterswijk verder te brengen in voetbaltechnisch opzicht. 

Met vriendelijke groet,
Bestuur en voetbaltechnische commissie FC Winterswijk 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |