App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Doelman vertrekt alweer bij DVS’33 Ermelo

Doelman vertrekt alweer bij DVS’33 Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dean Bredewolt vertrekt na dit seizoen alweer bij DVS’33 Ermelo. De 26-jarige doelman is bezig aan zijn tweede periode in Ermelo en maakte afgelopen zomer de overstap van csv Apeldoorn naar de Derde divisieclub uit Ermelo. Volgens de berichtgeving van de geelzwarte formatie uit Ermelo gaat de keeper vanwege gewijzigde werkomstandigheden op zoek naar een nieuwe club voor volgend seizoen.

Op de website van DVS’33 Ermelo staat onderstaande toelichting:

Dean Bredewolt heeft de Technische Commissie laten weten aan het eind van dit
seizoen te vertrekken bij DVS’33 Ermelo. De 26-jarige doelman was bezig aan zijn tweede periode bij de Geelzwarten. Bredewolt speelde van 2017 tot 2019 al in Ermelo en keerde na een succesvolle periode bij CSV Apeldoorn terug bij DVS. Veranderende werkomstandigheden zorgen er nu voor dat die tweede periode beperkt blijft tot één seizoen.

De Technische wenst Bredewolt succes bij de zoektocht naar een passende club en dankt hem voor zijn inzet voor DVS.
Technische Commissie DVS’33 Ermelo

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |