App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achtste seizoen voor Ron Olyslager in Duiven

Achtste seizoen voor Ron Olyslager in Duiven

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Ron Olyslager is ook volgend seizoen hoofdtrainer van DVV. De ervaren trainer uit Rheden begon in de winterstop van het seizoen 2017/18 in Duiven en is volgend jaar dus al voor het achtste seizoen trainer op Sportpark Horsterpark. Na het overtuigende kampioenschap van de vierde klasse in 2019 boekt DVV in de derde klasse stapje voor stapje vooruitgang. Na de zevende plek in 2022 eindigde DVV vorig seizoen op de vierde positie. In de sterke derde klasse C staat DVV momenteel op de vijfde plaats.

Trainer Ron Olyslager is blij met de contractverlenging: ,,Het bevalt uitstekend bij DVV en we waren er vrij snel uit voor volgend seizoen. Ik heb het naar mijn zin bij DVV, de randvoorwaarden en faciliteiten zijn uitstekend, de samenwerking met de technische staf is heel erg goed en er is voldoende sportief perspectief. Uiteraard moet je na zo’n lange periode wel goed checken of er voldoende draagvlak is binnen de spelersgroep voor een vervolg, maar gelukkig waren alle signalen en gesprekken positief.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |