App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Stroe legt nieuwe trainer vast voor volgend seizoen

VV Stroe legt nieuwe trainer vast voor volgend seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Raimond Vos wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van Voetbalvereniging Stroe. De 51-jarige trainer uit Nunspeet wordt bij de vierdeklasser uit Stroe de opvolger van Jan van den Heuvel die na twee jaar op Sportpark De Bosrand stopt.

Vos voetbalde in het verleden in de jeugd en het eerste van Stroe en is momenteel voor het vierde seizoen werkzaam bij het onder 19 team van Stroe. Daarvoor was Vos onder meer trainer van het tweede van VVOP, VVOG en ’t Harde en hoofdtrainer van Elspeet en Prins Bernhard.

 

Op de website van Stroe staat onderstaande toelichting:

De technische commissie is blij om te melden dat Raimond Vos vanaf volgend seizoen hoofdtrainer is van V.V. Stroe. Hij volgt daarmee Jan van den Heuvel op die bezig is aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer.

De oud trainer van onder meer Elspeet en Prins Bernhard is momenteel actief als trainer van de JO19 van Stroe. Enkele talenten die Raimond eerder heeft begeleid spelen inmiddels in de A-selectie.

Raimond matcht met het profiel dat we zoeken voor de huidige spelersgroep. Daarnaast is Raimond een echte ‘jongen van de club’ en daarmee zijn we ervan overtuigd dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een succesvolle samenwerking.

TC V.V. Stroe

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |