App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tiental VV Beekbergen verslaat negental VVO in slotfase (foto’s)

Tiental VV Beekbergen verslaat negental VVO in slotfase (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de strijd om handhaving in de derde klasse B heeft VV Beekbergen zondagmiddag goede zaken gedaan. Op Sportpark De Pinkenberg was VV Beekbergen na een turbulente slotfase met drie rode kaarten en de winnende goal met 2-3 te sterk voor VVO. Na de openingstreffer van Timme de Ru voor Beekbergen maakte Marco Cobra uit een strafschop de gelijkmaker. In de tweede helft bracht Rens Klopman de bezoekers weer op voorsprong en scoorde Justin van Reem snel de gelijkmaker. Diep in de blessuretijd bezorgde Timme de Ru Beekbergen alsnog een driepunter: 2-3.  Voor VVO kregen Sander Beek en Dennis de Ridder een rode kaart, Jelle van Zeijst van Beekbergen werd voortijdig weggestuurd.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |