App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Dinsdagavond Achterhoek Cup en bekervoetbal

Dinsdagavond Achterhoek Cup en bekervoetbal

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dinsdagavond wordt de eerste wedstrijd in de tussenronde van de oostelijke districtsbeker gespeeld. In Huissen ontvangt derdeklasser Jonge Kracht de sterke Vierde divisieclub VVOG Harderwijk. De thuisploeg van trainer Gerrit-Jan Barten wist eerder dit bekertoernooi al eersteklasser Voorwaarts Twello en derdeklasser Juliana’31 uit te schakelen.

20:00 Jonge Kracht- VVOG Harderwijk

Daarnaast staan er dinsdag 12 december een aantal zeer interessante duels in de herkansingsronde van de Achterhoek Cup op het programma. Zo staan DVC’26 en SC Varsseveld op de eerste en tweede plaats in de tweede klasse G en had de ontmoeting tussen AZSV en FC Winterswijk ook best de finale kunnen zijn. Met Be Quick Zutphen en VIOD staan er bovendien twee sterke derdeklassers tegenover elkaar.

20:15 DVC’26- Varsseveld
20:15 AZSV- FC Winterswijk
20:15 DZC’68- VV Dieren
20:15 Be Quick Z- VIOD
20:15 SSA Wisch- SV Basteom (Terborg)
20:15 Gendringen- SVGG
20:15 Oeken o23- Pax o23  (Hengelo)
20:15 FC Bergh o23- SV Kilder o23

Ook staat er nog een inhaalwedstrijd in de vijfde klasse F op het programma:
20:00 SV Zwolle- SV Vaassen

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |