App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Broodnodige thuiszege SML tegen SV Colmschate’33 (foto’s)

Broodnodige thuiszege SML tegen SV Colmschate’33 (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SML heeft zondag de thuiswedstrijd tegen SV Colmschate’33 met 3-2 gewonnen. Het was voor de Arnhemse thuisclub een noodzakelijke driepunter om de onderste regionen in de derde klasse B te verlaten. Halverwege was het 2-0 voor SML dankzij twee goals van aanvoerder Nigel Gieling. In de tweede helft liep SML door een doelpunt van Joshua Gieling uit naar 3-0. In de laatste twintig minuten kwamen de bezoekers uit Colmschate via doelpunten van de invallers Davian Rouw en Hidde Hekkert nog dichtbij.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |