App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Wouda ook volgend seizoen trainer VVOG

Wouda ook volgend seizoen trainer VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jurjan Wouda blijft in ieder geval tot de zomer van 2025 hoofdtrainer bij VVOG Harderwijk. De 32-jarige trainer begon afgelopen zomer op De Strokel en de samenwerking bevalt beide partijen dusdanig goed dat een contractverlenging slechts een kwestie van tijd was.

Wouda was in het verleden hoofdtrainer van Excelsior’31, een directe concurrent in de strijd om het kampioenschap van de Vierde divisie D. VVOG kan het wisselvallige voetbaljaar 2023 als koploper afsluiten wanneer zaterdag de inhaalwedstrijd bij Buitenpost gewonnen wordt.

 

Op de website van VVOG staat onderstaande toelichting:

TC en bestuur zijn verheugd te kunnen melden dat Jurjan Wouda ook komend jaar voor de groep zal staan van het vlaggenschip van VVOG. Daarmee gaat de Zwolse oefenmeester zijn tweede seizoen in bij VVOG.

Wouda heeft het goed naar zijn zin op De Strokel en ziet ook progressie in de groep. “VVOG heeft een talentvol team, met een goede mix van jong (eigen) talent en meer ervaren spelers. Voetballend zit het al heel aardig in elkaar, maar er zit ook nog flink wat rek in naar mijn gevoel. Het doel is en blijft om met VVOG op een zo hoog mogelijk amateurniveau te spelen.”

TC-lid Thomas Vossebelt over de verlenging met Wouda: “Bij de aanstelling van Wouda hadden we al doorgesproken dat we voor een langere samenwerking gingen bij wederzijdse tevredenheid. De samenwerking loopt ook naar wens, de sfeer binnen de groep is goed en wij hebben het idee dat Jurjan nog meer uit deze groep kan halen. Vanuit het bestuur en de TC zien we de verlengde samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Bestuur en TC wensen Jurjan zowel dit als komend seizoen veel succes bij VVOG!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |