App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Derde seizoen voor Brussen in Groesbeek

Derde seizoen voor Brussen in Groesbeek

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Michael Brussen is ook volgend seizoen trainer van Groesbeekse Boys. De trainer uit Wageningen is bezig aan zijn tweede jaar bij de derdeklasser uit Groesbeek en was in het verleden onder meer trainer van DVOL en hoofd opleidingen bij DOVO.

Na de degradatie uit de tweede klasse van vorig seizoen staat Groesbeekse Boys momenteel op de vierde plek in de subtop van de zuidelijke derde klasse D, op het eigen Sportpark Breedeweg werd nog niet verloren.

 

Op de website van Groesbeekse Boys staat onderstaande toelichting:

Het bestuur van Groesbeekse Boys en hoofdtrainer Michael Brussen hebben besloten ook voor aankomend seizoen de samenwerking te verlengen. Michael is aan zijn tweede seizoen Groesbeekse Boys bezig.

Volgens de spelersgroep en voetbaltechnische commissie past Michael goed bij de visie van de club. Michael zelf ziet ook nog voldoende mogelijkheden om met de huidige spelersgroep stappen te maken. Na de degradatie afgelopen seizoen draait het eerste elftal inmiddels weer mee in de top van de derde klasse. Daarbij is de spelersgroep herkenbaar en stromen regelmatig spelers uit de eigen jeugdopleiding door naar een van de selectieteams. Met het begeleiden van onze jeugdtrainers ondersteunt Michael deze ontwikkeling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |