App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 5D: Eerste puntenverlies SV Nijmegen, stunt Eendracht, SV Loo nu tweede

5D: Eerste puntenverlies SV Nijmegen, stunt Eendracht, SV Loo nu tweede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Na een reeks van acht overwinningen heeft SV Nijmegen in de topper tegen VV Montferland voor de eerste keer dit seizoen puntenverlies geleden. Het duel op Sportpark De Padevoortin Zeddam eindigde in een 0-0 gelijkspel. Toch liep SV Nijmegen uit op de concurrentie omdat eerste achtervolger sv Loil verrassend met 1-0 verloor van voormalig hekkensluiter Eendracht Arnhem. Sander Kok maakte na rust de winnende goal.

Dankzij een 1-3 overwinning in Ellecom op EDS staat SV Loo nu op de tweede plaats, al is de stand in de vijfde klasse D door de vele afgelaste wedstrijd wel vertekend. Voor SV Loo waren clubtopscorer Tom van Slobbe, Stijn Goris en invaller Pepijn Arntz de doelpuntenmakers, Jos van Leeuwen scoorde voor EDS.

Zondag staat de volgende topper op het programma wanneer SV Loo op Sportpark Immerloo SV Nijmegen ontvangt.

Stand 5D:
1. Nijmegen 9.25
2. Loo 10.20
3. Loil 8.19
4. Montferland 9.15
5. ’t Peeske 8.13
6. Gelders Eiland 10.13
7. SDZZ 9.12
8. Babberich 8.10
9. WVW 9.9
10. EDS 11.8
11. Eendracht 10.7
12. RKPSC 9.4

 

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |