App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tweede seizoen Wim Pol op Sportpark De Kolkstede

Tweede seizoen Wim Pol op Sportpark De Kolkstede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wim Pol is ook volgend seizoen de trainer van RKSV ’t Peeske meldt De Gelderlander. Bij de vijfdeklasser uit Beek begon Pol dit seizoen als opvolger van Frank Burgers. Dankzij vier overwinningen op rij is ’t Peeske gestegen naar de vijfde plaats in de vijfde klasse D. Zondag ontvangt ’t Peeske op Sportpark De Kolkstede laagvlieger RKPSC.

Wim Pol was voor zijn komst naar ’t Peeske hoofdtrainer van derdeklasser VV Gendringen en daarvoor trainer van het tweede team in Gendringen. Verder was de trainer uit Westervoort onder meer werkzaam bij Sc Westervoort, AVW’66, SV Loo, RVW en MvR.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |