App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: Titelkandidaten maken geen fout

1G: Titelkandidaten maken geen fout

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de spannende strijd om het kampioenschap van de eerste klasse G hebben csv Apeldoorn, DTS Ede en SDC Putten geen fout gemaakt. Zondag komt RKHVV in Huissen nog in actie tegen WSV, bij een zege is de ploeg van Frans Koenen winterkampioen.

Dankzij een 3-1 overwinning op laagvlieger Woezik heeft csv Apeldoorn in ieder geval weer even de koppositie overgenomen. Het team van trainer Jan Kromkamp herstelde zich van de nederlaag tegen Duno en stond halverwege op een 1-0 voorsprong na een doelpunt van Kelly Joao. Na een eigen goal van Jurre Vreman scoorde Laurence van den Enk de derde goal voordat invaller Luc Verhoeven de eretreffer voor de bezoekers scoorde: 3-1.

SDC Putten won in Nijkerk de derby tegen NSC met 0-2, in het laatste kwart scoorden invaller Jesse Schuin en Ricky Hansen de doelpunten voor de formatie uit Putten die volgende week nog inhalen tegen Voorwaarts Twello. DTS Ede won thuis eenvoudig met 4-1 van Duno, na de openingstreffer van Mitchell Jansen voor de bezoekers waren Nekhomi Veldt, Frank Boers, Stijn Homburg en invaller Huib Siefkes trefzeker.

Bennekom kwam in Twello niet verder dan een 2-2 tegen Voorwaarts en de spectaculaire derby tussen SC Bemmel en De Bataven eindigde in een 3-3 remise.

Stand 1G:
1, csv Apeldoorn 10.21
2. RKHVV 9.20
3. DTS Ede 10.19
4. SDC Putten 9.18
5. asv Dronten 10.17
6. De Bataven 10.16
7. WSV 9.15
8. Duno 11.13
9. Bennekom 11.11
10. Bemmel 10.10
11. NSC Nijkerk 10.8
12. Woezik 10.4
13. Voorwaarts 9.3

 

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |