Home Laatste Nieuws VVOG haalt per direct nieuwe keeper

VVOG haalt per direct nieuwe keeper

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Doelman Lars Reijnen maakt per direct de overstap van FC Emmen naar VVOG. Bij de club uit Drenthe speelde de 19-jarige Reijnen in het onder 21 elftal, maar vanwege veranderde werkomstandigheden is hij met onmiddellijke ingang speelgerechtigd voor de Vierde divisieclub uit Harderwijk.

Lars Reijnen woont in Zwolle en was in het verleden doelman bij WVF, SC Heerenveen en PEC Zwolle. De talentvolle doelverdediger heeft een contract voor anderhalf seizoen getekend bij VVOG.

Op de website van VVOG staat onderstaande toelichting:

VVOG is erin geslaagd om Lars Reijnen (19) aan te trekken. De Zwollenaar sluit per direct aan bij de selectie van VVOG en tekent een contract tot en met het seizoen 24/25. In de jeugd keepte Lars voor WVF en daarna maakte hij stappen bij de jeugdopleidingen van Heerenveen en PEC Zwolle. Bij PEC heeft hij nog samengespeeld met o.a. Mats Zwart. Afgelopen jaar waren er al contacten vanuit de TC met Lars, maar op dat moment koos hij nog voor een avontuur bij FC Emmen O21. Recent is zijn situatie echter veranderd en heeft hij gekozen voor een maatschappelijke carrière in combinatie met voetballen op topamateurniveau.

Lars kijkt uit naar het avontuur bij VVOG en heeft zin om de uitdaging aan te gaan. Lars is een meevoetballende keeper, rustig in de opbouw en goed in 1-tegen-1-situaties. Bij VVOG hoopt hij zich verder te ontwikkelen tot een gedegen doelman op divisieniveau.

De TC is blij met de komst van Lars en wenst hem veel plezier en succes bij VVOG.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl