App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Lunteren haalt aanvaller van SDV Barneveld

VV Lunteren haalt aanvaller van SDV Barneveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Lunteren heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Thimo Vink. De 20-jarige multifunctionele aanvaller uit Barneveld maakt de overstap van Vierde divisieclub SDV Barneveld naar de tweedeklasser uit Lunteren.

Op Sportpark Norschoten in Barneveld wist de snelle Vink, ondanks twee doelpunten bij zijn competitiedebuut, geen basisplaats te veroveren. Vink is de eerste aanwinst voor volgend seizoen voor het ambitieuze VV Lunteren dat al met tien spelers uit de huidige selectie overeenstemming wist te bereiken voor een extra seizoen op Sportpark De Wormshoef. Lunteren staat momenteel op nacompetitieplek elf in de westelijke tweede klasse B en speelt zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen koploper Nieuw-Utrecht.

Vink is na Greeven (Scherpenzeel) en Buikema (DOVO) de derde selectiespeler van SDV Barneveld dit aan het einde van dit seizoen vertrekt.

 

Op de Facebook-pagina van VV Lunteren staat onderstaande toelichting:

𝗧𝗵𝗶𝗺𝗼 𝗩𝗶𝗻𝗸 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗸𝗮𝗻𝘀 𝗶𝗻 𝗟𝘂𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻

De Barneveldse Thimo (20) verruild komend seizoen SDVB voor ons geel en zwart. 

Thimo is vanaf de jongste jeugd speler van SDVB. Op 17-jarige leeftijd mocht hij zijn debuut maken onder trainer Bart Schreuder en wist daarbij direct tweemaal te scoren. 

 “Na goede gesprekken met de TC, gaf mij dat veel vertrouwen. Zij hebben een duidelijk plan met de club en met mij voor ogen waar ik graag deel van uit wil maken. Ik zal er alles aan doen om in Lunteren belangrijk te zijn”. 

Wij kijken uit naar de komst van Thimo die met zijn aanvallende kwaliteiten en snelheid op meerdere posities uit de voeten kan.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |