Home Laatste Nieuws Vierde seizoen Angelo van Elk bij VV Krayenhoff

Vierde seizoen Angelo van Elk bij VV Krayenhoff

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser VV Krayenhoff en de succesvolle trainer Angelo van Elk hebben overeenstemming bereikt om de samenwerking te verlengen tot de zomer van 2025. De 33-jarige Van Elk begon in 2021 als trainer in Nijmegen en is nu bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark De Schoonhorst.

Vorig seizoen werd VV Krayenhoff kampioen van de vierde klasse E en dit seizoen debuteert de Nijmeegse zondagclub op derde klasse niveau. Met drie overwinningen in de eerste vier duels kende VV Krayenhoff een vliegende start in de zuidelijke derde klasse D, momenteel staat het team van Van Elk met zestien punten na tien duels op de zesde positie in de middenmoot.

Zondag speelt VV Krayenhoff thuis tegen RKSV Venhorst het laatste duel voor de winterstop.

 

Op de Facebook-pagina van VV Krayenhoff staat onderstaand bericht:

Krayenhoff en trainer Angelo van Elk hebben vanavond besloten dat ze weer n jaar doorgaan met elkaar. Het word het 4e seizoen van Angelo van Elk. Bestuur Krayenhoff: wij zijn erg blij dat Angelo nog 1 jaar heeft bijgetekend bij onze club en zijn erg tevreden met spelers groep!
Angelo van Elk: Ik ben heel erg blij dat de club vertrouwen heeft in mij en vind het fijn dat we er weer samen zijn uitgekomen. Ik ben ook erg trotst op mijn team en staf hoe het nu allemaal loopt! Wij hopen er dit jaar nog iets heel moois van te maken!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |