App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van der Hoop blijft trainer van VV Heerde

Van der Hoop blijft trainer van VV Heerde

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Hans van der Hoop is volgens De Stentor ook volgend seizoen trainer van Voetbalvereniging Heerde. De ervaren trainer was al eerder vijf jaar werkzaam op het fraaie Sportpark Molenbeek en keerde in 2022 terug. VV Heerde verraste vorig seizoen vriend en vijand met de tweede achtereenvolgende promotie.

Na de promotie naar de derde klasse via de nacompetitie in 2022 werd VV Heerde vorig seizoen onder Van der Hoop met overmacht kampioen van de derde klasse C. Dit seizoen staat de geelzwarte formatie uit Heerde op de twaalfde en voorlaatste positie in de tweede klasse H. Wel werden de laatste twee thuiswedstrijden tegen AGOVV (2-1) en Hatto-Heim (4-2) gewonnen.

Zaterdag speelt VV Heerde thuis tegen VV SVI de laatste competitiewedstrijd van 2023.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |