Home Achterhoek Succesvol trainersduo blijft bij v.v. Erix

Succesvol trainersduo blijft bij v.v. Erix

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Bron: Erix.nl

Jeroen Stevens is ook volgend seizoen hoofdtrainer van v.v. Erix. De zondagclub uit Lievelde heeft ook overeenstemming bereikt met assistent-trainer Eric Ressing, waardoor het succesvolle trainersduo in ieder geval tot de zomer van 2025 werkzaam is op Sportpark Del Akker.

Stevens en Ressing begonnen dit seizoen samen bij de vijfdeklasser uit hun Lievelde. Met achttien punten uit zeven wedstrijden is v.v. Erix de trotse koploper van de vijfde klasse B en is directe terugkeer naar de vierde klasse een serieuze optie. Vorig seizoen degradeerde de dorpsclub naar de vijfde klasse.

Voetbalvereniging Erix heeft de meest productieve voorhoede en de minst gepasseerde defensie van de competitie en speelt zondag de topper tegen het als derde geklasseerde MEC.

 

Op de website van VV Erix staat onderstaande toelichting:

Wij zijn erg blij te kunnen melden dat het lopende contract met hoofdtrainer Jeroen Stevens met één jaar is verlengd. Ook Eric Ressing gaf te kennen door te willen als assistent trainer. De beide Lieveldenaren gingen dit voetbalseizoen voor het eerst samen aan de slag in de staf van Erix1.

Jeroen: “Er is sprake van een heel goede samenwerking met ook een zeer gemotiveerde spelersgroep. Ik ben erg tevreden over hun inzet en ook prestaties. Daarnaast zijn ook de benodigde faciliteiten binnen de club goed geregeld. Zo kunnen we het maximale uit deze jonge ploeg proberen te halen en is er voldoende uitdaging om nog een seizoen bij te tekenen.”

Naast het sportieve, verloopt ook de samenwerking binnen alle gelederen van de club goed. Het bestuur was er heel snel uit en kijkt met veel vertrouwen en plezier uit naar de voortzetting van de samenwerking.

We wensen Jeroen en Eric, spelers en begeleiding voor het seizoen 2024/2025 opnieuw veel succes en voetbalplezier.

Sportieve groet,
Bestuur v.v. Erix

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl